blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG latec
ČLÁNKY
GALÉRIE
DISKUSIE
SLEDOVAŤ BLOG
Vitajte na mojom blogu
Latec



Ja a Sector
pridal Latec 8.10. 2005 o 13:46

Pred tým, ako som sem prišiel so svojou ikonou, som sa tu len tak potuloval a pozeral sa, ako píšu ostatný zaujímavé vety. Moje prvé slová na Sectore boli typu: chodte na www.mortalcombatdeception.com a iné neosobné "trupošiny". Potom som sa zaregistroval a mojou prvou ikonkou bol Yoda. Prvý sectorák z obrázkom, z ktorým som sa "rovnocenne" rozprával, bol Darthnadd. Vtedy mal ešte ikonku Riddica a dal mi prvý sectorácky odfajč, ked som sa ho spýtal : "vieš niečo o Max Payne3???" a on povedal:" no, asi to bude pokračovanie na Max Payne dvojku"...takže tak vypadal môj prvý riadny rozhovor. Po čase mi stúpal rating( od "malého ucha" až po terajšieho"pravého gejmera"). často som mal so sectorom amatérske problémy, napríklad mi aspoň týždeň trvalo, kým som zistil, ako sa dávajú smaile.Po dlhšom čase aom sa skamarátil s niektorými inýmni uživaťeľmi a mal som aj nejaké tie hádky. Raz som sa riadne pohádal s Tidusom, ked som si dal obrázok Shuuina, postavičky z hier Final Fantasy, na ktoré je Tidus mimoriadne háklivý, o čom svedčí aj jeho prvá reakcia:" Co???-shuuin? ako to môžeš mať! zabijem ťa! to nemôžeš mať!!! nie!". To bolo len také ponaučenie pre tých, ktorý Tidusa takého ešte nevideli, nech sa pripravia.

Na sector som začal chodiť, veľmi často, bol som tu každý deň a na veľmi dlhú dobu. Vytváral som recenzie a tešil som sa zo svojho "talentu". Proste som to ešte veľmi nevstrebal, že tu niečo znamenám. To malo tiež svoju cenu- pchal som sa do riti takmer každému, kto mal väčší rating ako 50. Hlášky tipu:"pro, liam, tidus RULEZ!!! boli to, čo som najčastejšie na Sectore vyhlasoval( nič ste nepočuli). Potom som trochu znormálnel( aspoň si myslím) a ako sa skončili prázdniny, na Sector mi neostalo veľa času.

Ako ste si už iste všimli, začal som vytvárať veľa novích diskusií. Niektoré sú originálne, iné menej. Na Sectore som tiež strávil veľa času čítaním cudzích recenzií a iních článkov. Niekedy mám pocit, že tá námaha na napísanie nejakej recenzie je zbytočná, pretože maximum čo z nej môžeme vyťažiť je vyšší rating a pochvala. Nechcel by si nám dať aj nejaké "love" saver? Ale asi je to nereálne riešenie, kedže je nás toľko veľa.

Prvá 3-d hra, ktorú som hral na svojom PC bol Max Payne. Táto hra aj do dnes patrí k mojim najobľúbenejším, pretože mala vynikajúci dej, akčné vyobrazenie a známy Bullet-Time.to vôbec nebola prvá 3-d hra, akú som hral. Medzi moje prvé hry patrí mnou milujúca séria Mortal Combat, ktorej prvé dieli som hral ešte na Playstatione 1. Dalej to boli Tomb Raider( nemal som žalúdok na prejdenie aspoň jedného dielu)a ešte pametám na hru Spyro the Dragon. Zaujímavosti o týchto hrách nájdete na stránkach www.tombraiderlegend.com a www.rockstargames.com . Takmer všetky hry, ktoré mám najradšej, vytvorila spoločnosť ktorej som veľmi vdačný- Ubisoft. Ubisoft vytvoril série Splinter cell, Far Cry, Prince of Persia( tri novodobé pokračovania), XIII... a ešte veľa bombastickích hier. Ubisoft môžete navštíviť na stránke www.ubi.com . A skoro som zabudol na sériu Himana, ktorý od Ubisoftu nie je, ale ja ho jednoducho zbožňujem...je na www.hitman.com .
To by na začiatok stačilo, ešte chcem pozdraviť svojich friedov, takže čau you, darthhnadd,tidus, lilliana1110 a spol. Na koniec ešte pár obrázkov

  



Prístupov 4826
Kvalita článku
(10%) hlasov 1

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
moje fotky...konečne
[ 26.7.2007] (príspevkov 1)
Všetky Moje NAJ vecičky
[ 14.7.2006] (príspevkov 6)
Moje NAJ filmy
[ 14.7.2006] (príspevkov 1)
Zopár smiešnych obrázkov
[ 18.10.2005] (príspevkov 9)
Hudba
[ 15.10.2005] (príspevkov 11)
Moja obľúbená hudba
[ 14.10.2005] (príspevkov 11)
Ja a Sector
[ 8.10.2005] (príspevkov 29)